Medela Freestyle @ Eve Love Flexi

Medela Freestyle @ Eve Love Flexi

EVE LOVE FLEXI : BLOCKBUSTER SALES !!


" EVE LOVE FLEXI BREASTPUMP TERMURAH 2014 "
EVE LOVE FLEXI BREASTPUMP

BLOCKBUSTER SALES IS BACK !!
WHILE STOCK LAST !!

BUDGET SET RM499
Retail Price RM649 
NOW ONLY RM499!!
(SAVE RM150!)

Set inclusive of :
FREE Pumping Bustier *for handsfree*
FREE Rechargeable power bank *for handsfree*
FREE EVE LOVE Milk Storage Bottle (6 pcs/box)
FREE POS LAJU Delivery



EXTRAVAGANZA SET RM549

Retail Price RM729 
NOW ONLY RM549!!
(SAVE RM180!)

Set inclusive of :
FREE Pumping Bustier *for handsfree*
FREE Rechargeable power bank *for handsfree*
 EVE LOVE Milk Bottle Storage 3D ( 6 pcs/box)
EVE LOVE Milk Storage Bag (25pcs/box)
EVE LOVE Stylish Cooler Bag
EVE LOVE Ice Bricks ( 3pcs/box)



PREMIUM SET RM639


Retail Price RM804
NOW ONLY RM599!!
 (SAVE RM205!)


Set inclusive of :
FREE Pumping Bustier *for handsfree*
FREE Rechargeable power bank *for handsfree*
 EVE LOVE Milk Bottle Storage 3D ( 6 pcs/box)
EVE LOVE Stylish Cooler Bag
EVE LOVE Ice Bricks ( 3pcs/box)
EVE LOVE 2 IN 1 Baby Food and Bottle Warmer




Features: 
Double pumping ( enhance efficiency! )
- Uses power bank or batteries ( 30 min session x 15 times with power bank!)
Compact and lightweight 400 gram only !)
2 phase expression technology (Stimulation & Expression)
Various suction levels ( up to 10 levels!)
- with LCD (for light, timer, music  & memory button)

Items: 
- 2 pads for breast shields
- 2  breast shields
- 2 body connectors 
- 2 tubes 
-  4 tube connectors
- 1 connector for double use 
- 2 silica valves 
- 2 membranes
- 1 motor body 
- 1 adaptor 
- 1 pumping bustier 
- 1 instruction manual 
-1 Warranty Card

READ PRODUCT REVIEW HERE : 




FOR DETAIL CHECK HERE :

Warranty :-
12 months from the date of purchase 

POS LAJU DELIVERY :
WM RM35
EM RM55



Easy Set up and mantenance

LIMITED STOCK !! GRAB NOW WHILE STOCK LAST !!



Breastfeeding is nature’s health plan. It’s a mother’s gift to herself, her baby and the earth. While there is no doubt that breastmilk is the ultimate food for babies, successful breastfeeding can be a challenge especially for working mothers.

Eve Love FLEXI Breastpump is our newest breakthrough. FIRST BREASTPUMP IN THE WORLD POWERED BY POWERBANK!  It liberates nursing mothers giving them freedom to pump discreetly anywhere and anytime without having to be near an electric outlet. Using the two-phase expression technology, it resembles baby’s natural sucking rhythm, hence helps maintain good breastmilk supply. A pump that allow mothers to multitask while pumping, attractive and lightweight; the Eve Love FLEXI Breastpump is definitely a small investment that goes a long way throughout your breastfeeding journey.
Special Features:
1. Double Pumping: Stimulates higher Prolactin Level. Get more milk in less time!
2. Compact & Lightweight: Less than 400g. Easy to carry around.
3. Dual-Phase Expression: Stimulation Phase followed by Expression Phase. Mimics baby's natural sucking rhythm.
4. Breastshields paddings: To provide comfort while pumping.
5. Various Suction Level (10 Levels): To Cater to mother's comfort during pumping and efficacy of emptying breasts.
6. Memory Button: To remember Suction Level that mothers are comfortable with.
7. Various Power Source Methods: FIRST BREASTPUMP IN THE WORLD TO BE POWERED BY POWERBANK. Also optional power source like 4AA Batteries & Adaptor.
8. LCD Screen Showing Light , Time & Suction Level.

Items Included:
  • 2 pads for breastshield
  • 2 breast shields
  • 2 body connectors
  • 2 tubes
  • 4 tube connectors
  • 1 connector for double use
  • 2 valves
  • 2 membranes
  • 1 motor body
  • 1 adaptor
  • 1 Instruction manual
  • 1 Warranty Card
  •  
     FREE GIFT:
  • 1 PUMPING BUSTIER
  • 1 POWERBANK (with 1 powerbank adaptor & 1 powerbank connector line & 1 connector from powerbank to breastpump motor)
Read rest of entry

HOT DEAL!! MEDELA Freestyle

" PROMOSI MEDELA FREE STYLE TERMURAH 2014 "
Now every mom can freestyle ~
Mobile | Handsfree | Rechargeable
  GRAB IT NOW !!! 
*While stock last*

CHOOSE EITHER :


OR


*click poster to enlarge*

 RM1559 ONLY !!

Malaysia RP: RM2,299
Kids Branded Normal Price : RM 1,999

Brand: Medela 
Product Code: BP 004B
Availability:  READY STOCK AVAILABLE

Direct Import from U.S ( US packed).
Made in Switzerland.


FREE GIFT TO BOTH PACKAGE !!
3 Pin Universal Adapter 

Ready to be used straight out of the Box
Power Voltage: 110v - 240v International Voltage

Read My Medela Freestyle story through Experience :

What's included in the Box
    1 - Freestyle pump
    1 - Black microfiber tote bag
    1 - Lithium ion battery
    1 - AC Power cord charger (International Voltage: 
    1 - Insulated cooler bag and ice pack
    4 - 5 oz/150 mL BPA-free breastmilk bottles and lids
    1 - Slow flow wide base nipple and collar, and travel cap
    1 - Double pumping kit (2 breastshield connector body, 2 membrane, and 2 back cap)
    2 - Medium (24 mm) PersonalFit™ breastshields
    2 - Large (27 mm) PersonalFit™ breastshields
    1 - Set of tubing
    1 - Hands-free accessory kit
    1 - Instructions Manual
    1 - Breastfeeding Information Guide


12 months Limited Warranty
This product is warranted by us to you to be free from defects in material and workmanship.
For Pump Mechanism and Rechargeable Battery Only - 12 months limited warranty. 
Other parts and accessories - 30 days limited warranty only
Customer shall bear all expense for returning this product to us.
This is US set comes with only US Medela Warranty. The local warranty is provided by kidsBRANDED only.


Postage Fee by Pos Laju:
WM RM35
EM RM55

COD ~ Klang Valley (Weekend) :
RM 35

Self pick up (After office hour) :
Puchong/Cyberjaya

Latest Update APRIL 2014 :
READY STOCK AVAILABLE !



HOT SELLING ITEM !!


HOT SELLING ITEM !!


HOT SELLING ITEM !!



*CONTENTS OF THE BOX *


Read rest of entry

1 Year of FULL Breast Feeding : A golden achievement!!


Assalamualaikum...

Setahun berlalu sudah...! Alhamdulilah baby Delisha 
membesar dengan sihat dan ceria.
Sementelah itu cukup 18hb Mac genap1 tahun penyusuan esklusif baby Delisha.
Alhamdulillah sehingga ke hari ini Delisha masih lagi full breastfeed.


Sebagai catatan... hasil EBM pada 19hb Mar sehari selepas hari jadi Delisha.
18hb Mar tak sempat snap sebab balik tu nak prepare Delisha punya bufday celebration
just a mini one among Abang Kakak dia je hihi


Alhamdulillah... 8 Oz per session. Syukur... 
2 session sehari 8x2  = 16 Oz memang cukup2 utk Delisha punya
dos siang.. balik kerja mmg terus direct bf je.
Sejak dah tak ada maid memang mama sempat pump 2 kali sehari jek huk hukkk!!...
by right sebelum ni 3 kali, pagi + tengahari + petang (otw balik kerja)
*6 bulan pertama dulu lagi gigih 4 kali sehari pagi + tengahari + petang + malam sblm tidur*
tapi lately pagi mmg super busy tak sempat dah nak pump.
Pepagi nak prepare breakfast abang kakak termasuk bubur nasi Delisha.
Memang pump sebelum tengahari dan otw balik kerja.
Ini adalah minimum session yg Mama kena retain utk terus memastikan misi 
full bf baby berjalan lancar. No more excuse!!! huhuh


Untuk rekod hasil EBM pada hari jadi Delisha 18hb Mar.
EBM pada suhu peti.. nampak lapisan lemak yg terapung beku.


Haaa.. ni hasil EBM 3 hari berturut2... 
17hb (dah frozen pun), 18hb suhu peti semalaman, 19hb hasil sepanjang hari kejadian 


Boleh nampak tekstur EBM yg berbeza pada setiap botol hihi


Ini adalah dos harian Delisha yang mama bekalkan ke taska.
4 bekas x 4 Oz = 16 Oz  dan bubur nasi 2 kali makan (Tengahari & petang),
fresh cooked everyday!

Actually setiap hari Isnin mama akan bagi extra frozen EBM dan bubuh stiker merah  kat atas penutup 
sebagai tanda susu spare just in case kalau Delisha consume EBM lebih dos dari biasa. 
so kalau mama dapat balik storage bottle bertanda sticker tu means mama tau ebm spare dah digunakan. Kalau tak every Friday Mama akan still recall EBM Spare utk dihantar pulang.. dan hari Isnin akan kasi 1 bottle EBM Spare yang baru dan bersticker juga... gitew

So macamana pengalaman kawan2 di luar sana ..?
Sememangnya menggunakan Handsfree + Double breast pump telah menjadikan impian Mama satu kenyataan!! Kalau sebelum ni rata2 anak2 Mama hanya full BF 6 bulan pertama (dan continue BF + FM thereafter), kali ni Mama dah berjaya untuk full BF baby sehinggan setahun!!

Sememangnya ianya satu kejayaan yang amat berharga buat Mama!!!

Kalau nak dapatkan double breast pump handsfree yang telah membantu misi mama
menjadi satu kejayaan, layari
kidsbranded.blogspot.com
untuk promosi "'Handsfree + double breast pump" terkini
yang sangat berbaloi2 okeyy!!!
Read rest of entry

TESTIMONI PELANGGAN

Buat Para Pelanggan yang dikasihi,
jutaan terima kasih diatas sokongan dan kepercayaan para pelanggan
yang dikasihi sekelian terhadap KidsBranded. 
Admin sentiasa mendoakan kejayaan para ibu-ibu sekelian dalam misi 
penyusuan esklusif susu ibu buat simanja tersayang.

Perkhidmatan kami merentasi seluruh pelusuk tanah air !
PANTAS. SELAMAT. RELIABLE. EFFICIENT !!
Terima kasih semua...!

Ok, lets the photos do the talking...!





















    






Read rest of entry

Eve Love FLEXI breastpump ~ REVIEW : This is AMAZING !!

Assalamualaikummm.....

Alhamdulillahh... akhirnyaaa berjaya juga 'test drive' produk double electric breast pump 
yang sedang hangat di pasaran  iaitu EVE LOVE FLEXI. Ianya adalah 2nd generation dan versi terbaru berbanding versi terdahulu Eve Love Heavenly. Untuk makluman, Eve Love Heavenly dah discontinue dan sekarang hanya ada edisi terbaru EVE LOVE FLEXI dipasaran dengan features 
serba advance dan serba baru juga.

So kalau versi lama pun dah excited Mama nak pakai apatah lagi versi terbaru
yang lebih mesra pengguna  dengan ciri ciri HANDSFREE yang boleh dikatakan sudah mampu 'mencantas' dan menggugat kedudukan 
jenama terkenal antarabangsa yang lain Seriously !!!! hihi

Ok.. untuk yang pertama kali baru mengenal produk Eve Love FLEXI ni jom saya kenalkan
dengan lebih dekat dan mendalam lagi...


Ini dia set terbaru EVE LOVE FLEXI. Kalau tengok dari segi parts dan aksesori  lebih banyak kali ni berbaloi dengan harga yang ditawarkan.
Berbanding dengan versi lama, versi terbaru kini didatangkan dengan
  1.  Rechargeable power bank
  2. Multilevel Suction Power untuk both Stimulation and expression mode up to 10 level 
  3. Pumping bustier bercorak floral yang lebih comel
  4. Motor pump dengan display yang boleh memaparkan masa, suction mode etc dan juga sumber cahaya untuk pump session pada waktu malam.
So dengan ciri-ciri yang telah ditambah baik ni apalagi, first day naik kerja lepas dapat 1 set terus tak sabar2 lagi test drive di ofis. Ini adalah sessi tengahari dimana sessi pumping ke-2 untuk hari tersebut.
 Antara yang diperlukan 


Motor pump, pumping set & storage bottle, pumping bustier dan juga power bank! 


ini dia pumping bustier versi terbaru dengan corak floral dan standard FREE SIZE 
yang didatangkan dalam kotak. Saiz XL juga ada dijual secara optional ok.


Yang paling mengujakan, Motor Pump Eve Love Flexi kini sudah ada 
LCD SCREEN aka displayy!!!! Yeayyy!!
(additional point compare to Medela Swing Maxi)
Pump versi baru kita ada 4 function button untuk ciri2 di bawah:-
1. Expression/Stimulation mode dan Memory function
2.  ( + ) Vacuum decrease button~  untuk naik suction mode level up to 10 level
3. ( - )  Vacuum decrease button ~  untuk turunkan suction mode level 
4. Power ON/OFF button dan Musical function.



Motor pump Eve Love ni sangat ringan ye... 400g sahajaa..!
(additional point compare to Spectra 3)
Dengan versi baru motor pump ni memudahkan kita 
nak monitor masa ~ ada timer display untuk tahu berapa lama kita dah pump. 
Senang sebab kadang kala kita ada kekangan masa untuk pump susu especially time waktu 
pejabat. Selain tu apa saje yang kita nak adjust kita boleh tengok status diaa
tak de la nak agak2 sambil tengok syiling kannn. 
Memang sangat membantu dan berguna okehhh


Ianya didatangkan dengan soft petal massage cushion untuk keselesaan dan 
stimulation secara optimum


Double pumping ~ jimat masa dan membantu menggalakkan 
penghasilan hormon prolaktin untuk membolehkan lebih banyak susu 
dipam pada masa yg singkat.


Valves and membrane sebagai anti back flow function


Of course ianya BPA FREE ya mommies !


Rechargeable power bank untuk membolehkan mommy2 pump secara 
HANDSFREE ANYTIME, ANYWHERE
(additional bonus point compare to Rumble Tuff)
 tanpa perlu risau kat mana nak cari power plug or risau kalau bateri AAx4 cepat habis.
*Ini part yang palinggggg besttt juga dalam set Eve Love Flexi ni.. 
suker sangat sangat sangattttt okehh!!!*


Itu dia... dimana2 kini ku tak perlu risau lagi nak pump EBM untuk si manja tersayang.. la la la la!!


Display yang membolehkan mommies pantau masa dan juga suction mode.
Sangat2 membantu especially bila kita pump ketika dalam waktu bekerja.


Boleh juga pasang music untuk memberikan suasana relax pada mommies...
ada memory button untuk save kan setting okeh.
Selain tu LCD ni juga mampu memberikan cahaya untuk para ibu yang
bangun lewat malam untuk pump susu. 


Ok... sambil pump... sambil busy Mama snap gambar itu ini... maklumla kan
sekarang pump dah boleh 'handfree' je so boleh 'multitask' sambil pump susu hihihih


Sedar-sedar.. walllaaaa... botol dah nak penuhhh!!!! 
Suker suker sukerrrrrr!!! So untuk 2nd session tengahari kali ni dapat almost 7 oz
Alhamdulillahhhh


Macam biasa gambar model tak berbayar sebagai evidence pada hari kejadian ..
  wahahhahaha sorryyyyy...!

Then untuk sessi petang, mama nak jugak 'test drive' Eve Love Flexi ni sambil drive hohohohoho!
Ok... untuk peringatan... sila hati2 kalau nak pump sambil drive ni. Jangan ambil risiko kalau jarak dan corak pemanduan  anda boleh mengundang bahaya okeh. Kalau ada pemandu disebelah OK! 
Boleh SET & GO !!



Untuk kes Mama ni, ofis dekat dengan rumah dan perjalanan kurang berisiko, tak dan pun nak speed up ke apa ke..  jadi  boleh la mama pump sambil memandu. Itu pun masuk2 kereta terus set dan On kan pump. Make sure sampai susu dah keluar, dah masuk expression mode dan kita dah comfortable baru start jalan supaya kita boleh biar je pump continue pump ok.

So sampai2 rumah (ada hati nak pick up Dania balik sekolah tapi Papa dah terlebih dulu sampai) tengok botol kiri kanan dah penuhhh! Wallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!!!! Especially sebelah kanan yang dah lebih 5Oz !! Tak sangka dengan Eve Love Flexi pun boleh  pump ke tahap potiential 'melimpah' tanpa sedarr!


Ahaaaa.. itu dia.. nyaris2 nak melimpah. Nak ambik gambar ni pun mencabar sebab enjin kereta masih hidup (dah park depan rumah), jadi stereng keta masih bergetar jadi tak leh letak botol lelama nak ambik gambar sebab botol pun bergetar dan turut bergerak uuhuuu.


Ok.. bila dah pindahkan sedikit EBM dari botol yg nak melimpah ke botol sebelah.. itu dia hasil EBM
untuk 3rd session sebelah petang otw balik rumah. And the total... 
WOW!! at 8th months of full breastfeeding
I'm still managed to get almost 9 Oz per session dengan izinNYA okehhh!!
Alhamdulillah sangat sangat sukerrr!!!!!


And look at the brand...? YES...! It is our first ever Malaysian Brand, 
double electric breastpump with 12 months Warranty :
EVE LOVE FLEXI BREAST PUMP!!
I'm so PROUD on having this amazing breastpump dengan harga sangat-sangat mampu milik
untuk memberi peluang dan memudahkan lebih ramai ibu2 diluar sana untuk terus
 gigih full breastfeeding sepenuhnya!

Sememangnya features Eve Love Flexi ini adalah gabungan
terbaik ciri2 kekurangan dari jenama2 lain. Boleh cek balik
catatan 'bonus point' Mama diatas yer.. hehehehehe

Tambahan lagi, jangan tak tau , bayi yang menyusu ibu sepenuhnya lebih sihat, antibodi lebih kuat,
 mempunyai IQ lebih tinggi, hasil perkumuhan kurang (jimat diapers) dan
bonding dengan ibu jauh lebih baik.

Jadi kalau Mommies diluar sana dah pun jatuh cinta apalagi.. cepat2 masuk 'meminang' !! hihihi. 
Breastpump edisi terbaru ni seminggu selepas dilancarkan dah pun SOLD OUT di HQ okeh hihihih.
 Punya la hangat bak goreng pisang panass giteww!! Stock Mama pun dah tinggal limited je ni.

Nak tengok TESTIMONI pengguna yang sangat2 happy dan sama2 'test drive'
dengan Mama pada hari yang sama ?


Dan juga komen dari seorang pelanggan yang sangat 'comel' punya la kan
tak sabar dan excited nak 'test drive' Eve Love Flexi ni jugak  walaupun sedang
tunggu hari nak bersalin hihihihihi.
Kelakar pun ada.. seronok pun ada Mama tengok tauu hhihihihihi


So sempena promosi Edisi Terbaru EVE LOVE FLEXI breastpump ni jugak,
Mama pun dengan bangganya 
nak mewar2kan promosi EVE LOVE FLEXI MURAH "EXTRAVAGANZA SET"
 dengan banyakkkkkkkkkkkkkk FREE GIFT
untuk  para pelanggan bertuah. Of course selagi stok masih ada yaa..
stok pun dah tak banyak ni...
jadi cepat2 dapatkan sekarang di


Extravaganza Promotion@kidsBRANDED

"PROMOSI TERBARU BLOCKBUSTER SALES"







Promosi untuk tempoh masa terhad!! Dapatkan sekarang selagi stok masih ada...!!!
SMS/Whatsapp : IZAN 012-2399355
untuk keterangan lanjut !

Read rest of entry
 

Recommended Product

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

Kids Branded Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal