SMS/Whatsapp : 012-2399355 (IZAN)

SMS/Whatsapp : 012-2399355 (IZAN)

GRAND OPENING SALES !!



Assalamualaikum....

Satu lagi minggu yang super sibuk.... sepanjang minggu ni nampaknya ku akan berulang alik naik public transport ke Mid Valley.... Isnin - Jumaat direct! Gara2 ada Red Hat System Administration Training
berlangsung di Boulevard Office Mid Valley. So tak larat nak drive rempuh jammed pergi balik... redha je lah naik Komuter hokey. Tu pun tumpang En Suami otw pergi kerja drop by ke KTM Serdang huhu.
Memang minggu ni pagi pagi limun dah macam lipas kudung nak siap2kan budak2 dan 
siapkan diri sendirii.. maklum la pagi2 4 anak.. 4 sessi.. 4 lokasi 
nak kena despatch nihhh !!!
TAPI sungguhpun begitu... pos laju customer tetap daily basis on next business day hokey!
Part tu serah ja pada kami.... hari ni hantar InsyaAllah next business day sampai
 by Pos Laju. Memang service yg sangat boleh dipercayai! *T&C apply hehe*


Anyway, mujur la ada Ladies Coach ni kan. Senang ati  pergi balik dapat naik ladies coach ni.
Nampak macam dalam coach pun masih baru.. bersih... beraircond.. 
so balik kerja duk berimpit pun tak de la bau peluh kepam sangatt kikiki.


Anyway... jadual training ni pack gilerr! Memang break semua on time!
sebab nak habiskan sylibuss as per schedule.. jenuh tukar 'gear sport' nak catch up ilmu ni weyyyy...
berkarat kepala hotak dah ni uhuhuhuhuh

So bila waktu2 pack macam ni memang jenuh la nak selit masa nak pump kannnn aduhhhh.
Buat pengetahuan ... Bulan depan 'Baby' Delisha dah nak masuk 2 tahun!!
Pantas sungguh masa berlaluuuuu!!! March ni hari  ulangtahun ke-2 Delisha
dan Alhamdulillah sampai ke hari ni Mama masih mampu pump hari hari InsyaAllahhhhhh.


Sessi pumping dalam kereta otw balik training @ kerja... so hari ni memang tak bawak bag pump gi training.. tau dah mesti jadual pack giler kann so  standby bag pump dalam kereta En Suami je
 meaning bag pump En Suami bawak gi office dia lah. So otw pergi dan balik dalam kereta tu
memang sempat la curi curi masa pump dalam kereta.
Maklum la 'menumpang'... perjalanan pun 35-40 min jugak so memang sempat sangat 
untuk completekan 1 sessi pump.


Sampai2 Taman perumahan terus fetch Delisha dan Abang Kakak di taska.
Alhamdulillah hasil pumping otw balik dari Serdang.
Tengok si Delisha main baba chak dengan EBM dia hihihihi.
Ni stock utk hantar ke taska jugak yer sayangggg


My sweet baby Delisha... dah 2 tahunn... 2 tahun dah Mama tak putus asa dan terus istiqamah
breastfeed dan pumping untuk Delisha. Segalanya sangat-sangat berbaloi.
Hanya 2 tahun ni sahaja peluang yang Allah beri untuk ibu-ibu menyusukan baby....
Mama tahu satu hari nanti Mama pasti akan rindukan saat-saat ini.


segala penah lelah terasa sangat berbaloii.. sangat puas!


Kesimpulannya... Saya adalah ibu, isteri, pekerja yang  punya rutin harian yang sangattt sangat sibuk.
Namun walau dalam kesibukan itu tetap menanam azam untuk menunaikan hak penyusuan susu ibu
buat anakanda tercinta. Perjalanan yang bukan mudah... namun akhirnya memberikan satu nikmat bahagia
dan kepuasan yang tidak tergambarkan.

Alhamdulillah... perjalanan penyusuan saya sentiasa disokong oleh En Suami dan 
yang penting dibantu oleh breastpump yang begitu efficient dan sentiasa 'ada'
ketika saya memerlukan. Demi memudahkan saya 'mencuri masa' demi memenuhi jadual pumping,
breastpump dengan ciri-ciri mudah alih, ringan, handsfree, portable dan cordless sangat sangat penting!!
Dengan adanya breastpump2 ini saya tidak ada alasan untuk berkata tidak pada jadual pumping!

Jadi buat ibu-ibu diluar sana... apa alasan yang anda ada untuk menidakkan hak penyusuan susu ibu
buat anak tercinta...? Jika anda tekad InsyaAllah pasti ada jalannya.
Hubungi saya untuk pakej terkini dan rangkaian breastpump dengan ciri2 yang sangat2 anda perlukan 
untuk menyokong misi penyusuan susu ibu anda. KidsBranded ada jawapannya.

Bersempena itu... di jemput para ibu2 diluar sana untuk like page KIDS BRANDED


dan hadir ke

KIDDORESU VENDOR BOUTIQUE

GRAND OPENING EVENT 
14 FEB 2015 (SABTU)
Centrio, Seremban 2
32 (1st Floor), Jalan S2 B16,
Centrio, Seremban 2,
Negeri Sembilan
bersebelahan dengan Mydin Mall S2.



KIDSBRANDED kini akan menyertai team KIDDORESU VENDOR BOUTIQUE 
dan kami akan turut mengadakan sessi breastpump demo dan consultation
untuk para ibu yang ingin mencari breastpump yang sesuai dengan 
gaya penyusuan dan bajet para2 ibu.
Kalau nak test and cuba sendiri model breastpump pun ada disediakan termasuk FREEMIE 
collection cup. Special Promo and breastpump murah2 untuk semua model!
InsyaAllah KIDS BRANDED ada pilihan yang menepati keperluan para ibu ya.


Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini.
KIDDORESU turut menjemput artis undangan Memey Suhaiza ! 
Selain itu ada pelbagai pilihan jenama Shawl (neelofa, bokitta etc), tudung, jubah, pakaian kanak2,
cake yg sedap2... hand craft yg comel2 and many many moree!!!!
Jangan lupa datang ya....
Jumpa kami di sana!!!


Untuk detail event boleh layari :



Read rest of entry

FREEMIE REVIEW ~ A NEW BRILLIANT PUMPING WAY FOR URBAN MOTHER!


Assalamualaikummmmm.................

Akhirnya berkesempatan untuk buat REVIEW aksesori pumping terbaru iaitu 
FREEMIE DELUXE COLLECTION CUP (25mm x 28mm) !
Yessszaaaaa.... Memang tengah meletop dan panasss macam goreng pisang dipasaran sekarang.
Alhamdulillah akhirnya dapat buat review so saya akan kongsikan disini 
untuk tatapan ibu2 yang masih tercari2 apakah rupa dan bagaimanakan FREEMIE ini 
berfungsi. Jommm layannnnnnnnnnnnnn

Ok.. actually memang excited sangat bila FREEMIE ni dapat ditangan. Sebab FREEMIE ni totally 
DIFFERENT dengan mana2 aksesori pumping sedia ada di pasaran. 
TOTALLY DIFFERENT!!!  Memang BRILIANT giler laa saper punya idea ni kan.
Masa mula2 'pasang' je Freemie dan On kan PUMP terus rasa.. WOWWWWW!!!
This is good thiss is SooOOooOooooo GooOOooooooooddd!!!!!

OK (Eh dah 2 kali OK eh?) jom kita tengok apakah parts yg terkandung dalam sekotak 
FREEMIE.

Perlu diingatkan FREEMIE DELUXE COLLECTION CUP ni adalah 
ADD ON accessories utk Pump sedia ada ya. Dia sendiri bukan pump cuma aksesori sahaja.



Cup, Tube, anti back flow kit, manual etc


Terdiri dari 2 saiz Collection Cup iaitu
25 MM & 28 MM



Bentuk valve yg diguna pakai


On tanpa membuang masa kita setup FREEMIE CC ni ke Pump lebih kurang macam ni



So dengan FREEMIE ni kira storage bottle yg biasa connect pada tiub tu tak perlu pakai 
dah la. Ganti dengan Freemie CC ni je.
Just sambungkan pd antiback flow kit dan tube and connect pada pump.
OK... READY... GET SET... GO!!!


Kali ni test dengan Spectra M1 yg portable tu kenn... so ni la rupanya.
Memang sangat HANDSFREE okeyyy!!

*Pandangan dari atas ya *


Okey bila pasang akan nampak ada satu tube yg akan keluar ke atas. Tapi no hal boleh 
tutup sebab tube yg sambung ke FREEMIE CC ni keras tak mudah terlipat.


So just tutup je or cover balik dengan baju seterusnya tudung.


Ok I'm actually working sambil pump... perasan tak ??? nampak macam orang tengah pump tak?


Totally NO right??! Macam tak de apa2  berlaku je kan!
Pehhh unbelieveable wahahhaha.
Kalau rasa pump bising..  boleh sorok pulak pump dalam drawer gitu so 
memang silap hari bulan tak de orang perasann pun yg uollsss tengah pump kat meja sambil
buat kerja tu .
Awesome sangatttt sangat kann!!


Okeh once habis pumping.. just remove je Freemie CC.
Ini lah rupa ebm yg terkumpul dalam CC tu. 


Then tuangkan EBM dalam storage bottle


Taraaaa!!! Selesaiii!! Memang sangat sangat selesa pakai Freemie CC ni.
Lagi senang nak bergerak sebab tak de 2 botol terbonjol kat dada so 
tak de la malu nak cover2 sangat kan.
So kalau mommies nak pump kat dlm ofis, pergi je toilet ke or tempat tertutup sat
pasang kan CC ni then balik tempat connect je tube, ON kan pumpp..
cukup 20-30 minit offf. Settle!
Besttt giler wehhh!! 
Saya pun teruja sangat sangatt!!!


Ok this testing powered by Spectra M1.
Heard that compatible jugak dengan EVE LOVE dan MEDELA
tapi saya belum test. So tungggu utk review dan testimoni model lain jugak hokey!


So camne? kalau teruja cepat dapatkan sekarangggg.
Memang tengah panass dan stok memang sangat sangat terhadddd.
Siapa cepat dia dapat okehh!


Harga 
FREEMIE ONLY RM349.

SPECTRA M1 PLATINUM 
ONLY 
RM799 !!

SET INCLUSIVE OF
1 set SPECTRA M1 *default set(
 1 set FREEMIE DELUXE DOUBLE COLLECTION CUP (25 & 28MM)



FREE
- V-COOL 2 in 1 Pump and Cooler Bag
- V-COOL Ice Contour Bar
- AUTUMNZ Milk Storage Bottle 4pcs/Box
- 1x EXTRA Tube to empower suction

Postage via Pos Laju
FREEMIE only RM10
SPECTRA M1 PLATINUM RM25

Self Pick Up
Puchong

WHATSAPP IZAN 012-239955 
untuk keterangan lanjut ya!


Read rest of entry

SPECTRA M1 1st Anniversary SALES!!

                       SPECTRA M1 SINGLE/DOUBLE ELECTRIC PUMP
           
                                   1st Anniversary CRAZY PROMOTION !!

Choose your favourite package!!
Many FREE gifts!!!

Breast pump Spectra M1 murah!

BACA REVIEW SPECTRA M1 DISINI

BUDGET SET RM489



                                        EXTRAVAGANZA SET RM559


PREMIUM SET RM629



SELF PICK UP : 
                                             Cyberjaya / Puchong

POS LAJU DELIVERY :

PREMIUM  SET
WM RM 35
EM RM 55

EXTRAVAGANZA SET
WM RM 25
EM  RM 45

BUDGET SET
WM RM15
EM RM25




SPECIFICATION :
SPECTRA M1





Read rest of entry

HOT DEAL!! MEDELA Freestyle

" PROMOSI MEDELA FREE STYLE TERMURAH 2015 "

Now every mom can freestyle ~
Mobile | Handsfree | Rechargeable

PROMO VALID UNTILL 31st MAR 2015.


  GRAB IT NOW !!!
Don't wait! Very limited stock!!



*click poster to enlarge*

 RM1,599 ONLY !!

Malaysia RP: RM2,299
Kids Branded Normal Price : RM 2,099

Brand: Medela 
Product Code: BP 004B
Availability:  LIMITED STOCK !!!

Direct Import from U.S ( US packed).
Made in Switzerland.


FREE GIFT TO PACKAGE !!

FREE 3 Pin Universal Adapter 

Ready to be used straight out of the Box
Power Voltage: 110v - 240v International Voltage

+

FREE  2 Pcs Bumble Bee Storage Bottle




Read My Medela Freestyle story through Experience :

What's included in the Box
    1 - Freestyle pump
    1 - Black microfiber tote bag
    1 - Lithium ion battery
    1 - AC Power cord charger (International Voltage: 
    1 - Insulated cooler bag and ice pack
    4 - 5 oz/150 mL BPA-free breastmilk bottles and lids
    1 - Slow flow wide base nipple and collar, and travel cap
    1 - Double pumping kit (2 breastshield connector body, 2 membrane, and 2 back cap)
    2 - Medium (24 mm) PersonalFit™ breastshields
    2 - Large (27 mm) PersonalFit™ breastshields
    1 - Set of tubing
    1 - Hands-free accessory kit
    1 - Instructions Manual
    1 - Breastfeeding Information Guide


12 months Limited Warranty
This product is warranted by us to you to be free from defects in material and workmanship.
For Pump Mechanism and Rechargeable Battery Only - 12 months limited warranty. 
Other parts and accessories - 30 days limited warranty only
Customer shall bear all expense for returning this product to us.
This is US set comes with only US Medela Warranty. The local warranty is provided by kidsBRANDED only.


Postage Fee by Pos Laju:
WM RM35
EM RM55

COD ~ Klang Valley (Weekend) :
RM 35

Self pick up (After office hour) :
Puchong/Cyberjaya

Latest Update FEBRUARY 2015 :
READY STOCK AVAILABLE !



HOT SELLING ITEM !!


HOT SELLING ITEM !!


HOT SELLING ITEM !!



*CONTENTS OF THE BOX *





Read rest of entry

EVE LOVE : NEW YEAR SALES !! LILY & BABY LILY


" EVE LOVE LILY BREASTPUMP TERMURAH 2015 "

NEW YEAR ANNIVERSARY SALES!

and 

GOOD NEWS!!!!
LILY DOUBLE ELECTRIC BREASTPUMP
NOW COMES WITH 
BUILT IN RECHARGEABLE BATTERY!!!
You can pump 
FREESTYLE, ANYTIME, ANYWHERE!!

LILY BREASTPUMP REVIEW



PUCHASE PUMP AND GET THESE FOR FREE !!


FREE Pumping Bustier *for handsfree*
FREE  EVE LOVE Milk Storage Bottle ( 6 pcs/box)
FREE  EVE LOVE Milk Storage Bag ( 25 pcs/box)
FREE  EVE LOVE 2 IN 1 Pump & Cooler Bag
FREE  EVE LOVE Ice Bricks ( 3pcs/box)

TESTIMONI DARI PENGGUNA!


PACKAGING




for DETAIL SPECIFICATION : CLIK HERE



BABY LILY SINGLE ELECTRIC BREASTPUMP!!




FREE !!

 EVE LOVE Milk Storage Bottle (2 pcs)
 EVE LOVE Trendy Cooler Bag
EVE LOVE  Ice Bricks (3 pcs/box)

Read Product detail HERE :
While Stock Last !!



EVE LOVE LILY 

PREMIUM SET RM609




Retail Price RM779
NOW ONLY RM609!!
 (SAVE RM220!)

GET your nursing companion :
AUTUMZN 2 IN 1 Baby Food and Bottle Warmer

and all these just for FREE!!
FREE Pumping Bustier *for handsfree*
FREE  EVE LOVE Milk Storage Bottle (6 pcs/box)
FREE  EVE LOVE 2 IN 1 Pump & Cooler Bag
FREE  EVE LOVE Ice Bricks ( 3pcs/box)


Features: 
Double pumping ( enhance efficiency! )
Compact and lightweight ( less than 500 gram !!)
2 phase expression technology (Stimulation & Expression)
Various suction levels ( up to 4 levels!)
- with LCD (showing light, time and suction level)
- very minimal sound (mother ableto breastpump discreetly anywhere)
-  NEW ! Built in anti back flow piston technology
 to prevent back flow and mantain hygeine)
NEW! Frequency Mode Button 
instant increas 30% in frequency and suction power)
 NEW ! Automatic OFF after certain time ( to ensure safety )

 **BPA-Free**
**CE & ROHS Certified**
**Warranty 1 Year for Motor Only : T&C for Warranty as in Warranty Card**

Items Included:

1 Rechargeable battery (built in)
2 Horn Shaped Mouth
2 Three Linking Mouth
2 Rotary Union
2 One way valve
6 Flaps
2 Storage Bottles
2 Base
2 Bottle Caps
2 Silicon Bottle Lid
1 Y-shaped hose
1 Single Hose
1 Host Machine (Motor)
1 Adaptor
1 Instruction Manual
1 Warranty Card

     FREE GIFT:

1 PUMPING BUSTIER (standard size)



READ PRODUCT REVIEW HERE : 



FOR DETAIL CHECK HERE :

Warranty :-
12 months from the date of purchase 

SELF PICK UP : 
                                              Puchong/Cyberjaya

POS LAJU DELIVERY :

PREMIUM  SET
WM RM 35
EM RM 55

EXTRAVAGANZA SET
WM RM 25
EM  RM 45

BUDGET SET
WM RM15
EM RM25


Easy Set up and mantenance

LIMITED STOCK !! GRAB NOW WHILE STOCK LAST !!





Breastfeeding is nature’s health plan. It’s a mother’s gift to herself, her baby and the earth. While there is no doubt that breastmilk is the ultimate food for babies, successful breastfeeding can be a challenge especially for working mothers.
Eve Love LILY Breastpump is our newest breakthrough. It liberates nursing mothers giving them freedom to pump discreetly anywhere and anytime. Using the two-phase expression technology, it resembles baby’s natural sucking rhythm, hence helps maintain good breastmilk supply. A pump that allow mothers to multitask while pumping, attractive and lightweight; the Eve Love LILY Breastpump is definitely a small investment that goes a long way throughout your breastfeeding journey.

Special Features:
1. Double Pumping: Stimulates higher Prolactin Level. Get more milk in less time!
2. Compact & Lightweight: Motor Less than 500g. Easy to carry around.                                           Size of Motor is 6.7 inch length, 3 inch width, 1.7 inch height.
3. Dual-Phase Expression: Stimulation Phase followed by Expression Phase. Mimics baby's natural sucking rhythm.
4. Silicon Breastshields: For Maximum Comfort while pumping.
5. Various Suction Level (4 Levels): To Cater to mother's comfort during pumping and efficacy of emptying breasts.
6. Interesting feature with a FREQUENCY Mode Button which gives an instant increase of 30% in frequency (rate of suction & release cycle per minute) and suction power.
7. Built-in Anti-Backflow Mechanism in Motor using active-blow piston technology to prevent backflow and maintain hygeine.
    Additional external anti-backflow kit provided for mothers who need it.
    **Usage of external anti-backflow kit might decrease suction power up to 20% compared to without using anti-backflow kit**
8. LCD Screen Showing Light , Time & Suction Level.
9. Very Minimal Sound: Mothers able to use breastpump discreetly anywhere and without disturbing baby's sleep.
10. Safety Feature: Will automatically off after a certain time to ensure safety.
11. Optional Power Source: Adaptor, External Battery Case and USB Line Provided.
     External Battery Case: Can be connected to the breastpump motor outlet. It requires 6 pieces of  1.5 V AA Alkaline Batteries to run the breastpump motor.
     USB Line: Enables customers to connect it to a suitable 9V powerbank, or any other electrical outlets that is safe to run the breastpump motor (eg cars with USB outlet).
 **BPA-Free**
**CE & ROHS Certified**
**Warranty 1 Year for Motor Only : T&C for Warranty as in Warranty Card**
**This is a hygenic product, NOT REFUNDABLE on any circumstances**

Items Included:
  • 2 Horn Shaped Mouth
  • 2 Three Linking Mouth
  • 2 Rotary Union
  • 2 One way valve
  • 6 Flaps
  • 2 Storage Bottles
  • 2 Base
  • 2 Bottle Caps
  • 2 Silicon Bottle Lid
  • 1 Y-shaped hose
  • 1 Single Hose
  • 1 Host Machine (Motor)
  • 1 Adaptor
  • 1 Instruction Manual
  • 1 Warranty Card
  •  
     FREE GIFT:
  • 1 PUMPING BUSTIER (standard size)
  • BUILT IN RECHARGEABLE BATTERY
Read rest of entry
 

Recommended Product

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

Kids Branded Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal