Show Mobile Navigation

.

.

Term & Condition

Please understand T&C stated below before any transaction:

1. Transaction is base on First Come First Serve basis while stock at last.
2. Please clarify all doubts before purchasing/ordering.
3. Price stated NOT including postage fee unless stated otherwise.
4. Postage fee is based on purchased item.
5. Delivery will be done on next working day upon payment received via POS LAJU
NOTE : Pos Laju delivery within 1 business day (East Malaysia, 2 business day West Malaysia)
6. Items sold are NOT refundable or exchangeable.


Q&A

ME & our beloved TUN MAHATHIR

ME & our beloved TUN MAHATHIR

ABOUT US

KidsBRANDED by FleXedar

Hi.. I'm NorIZAN the founder of KidsBRANDED owned by FleXedar Marketing (SA0259970-X)

We are SSM Registered Company.

For Inquiry :

SMS / WhatApp :
012-2399355
E-mail :
kidsbranded@gmail.com
Account Number :
562218106438
Maybank : Flexedar Marketing

Happy Shopping !!


Contact Form

Name

Email *

Message *

myNuffnang

SPECTRA M1 Double Breastpump ~ REVIEW !! Compact yet free style ready!

kidsBRANDED by FleXedar - 11:58 PM

Assalamualaikum....

Alhamdulillah. Kali ni nak share REVIEW satu lagi double breast pump
yang sangat best dan compact!
 SPECTRA M1 DOUBLE BREAST PUMP!

Tahukah anda bahawa Spectra M1 adalah double breast pump
yg sangat kompak, kecil, ringan dan senyap serta dilengkapi dengan
built in battery just like Medela Freestyle ?
Jom kita tengok apa yg best dengan breast pump ni

Ok. Ini dia aksesories dalam setiap set  Spectra M1.
By default Spectra M1 ni datang dengan hanya 1 pumping set.


                  Walaubagaimana pun boleh di upgrade ke double breast pump dengan hanya 
                             add on premium breastshield set (optional) berharga RM80/set.



Ini dia aksesories dalam 1 set premium breastshield set.


Dalam original set, ini dia motor pump dan 
juga power adapter.
Motor pump yang sangat kompak dan ringan, hanya 500g!
Vacuum range 0~300 mmHg, memang tak sakit



Disertakan dengan buku manual dan warranty selama 1 tahun oleh Histopoint.


Ok.. so bila dah add on kan premium breast shield set
lengkap lah SPECTRA M1 menjadi DOUBLE BREAST PUMP!


OK.. setelah di buka... ini dia Spectra M1 double breast pump
sedia untuk digunakan.


Bentuk dan jenis valve yg digunakan


Turut dilengkapi dengan 'Spectra back-flow protector'


Di sertakan juga dengan T-Connector untuk guna double breast pump.


              Pemasangan 2 tube kepada T-Connector untuk penggunaan secara double breast pump



PUMPING TEST & REVIEW
Background : Ibu kepada bayi berusia 1 tahun 3 bulan 


Ok ready untuk test drive! Ini sahaja parts yg diperlukan untuk pumping session.
Spectra M1 boleh digunakan dengan 2 cara
1. Power adapter
2. Build in battery (rechargeable)


OK.. pumping session bermula!
See saiz motor pump yg lebih kecil dari tapak tangan!
Motor pump Spectra M1 tidak mempunya LCD screen.
Hanya dilengkapi dengan 4 function button dan juga
lampu LED untuk menunjukkan pumping mode dan status.

Function Button :
1. Power ON/OFF Button
2. Massage ON/OFF button (suction mode)
3. Vacuum adjust button (Suction level +/-)  max Level 5

Indicator :
1. Cycle/Vacuum indicator 
2. Battery power indicator
3. Massage mode (ON/OFF) indicator 


 Kalau tengok pada gambar di atas, saya mulakan sessi pumping dengan massage mode
 (LED Merah menyala), suction level 5 (max) dan battery level 3 bar (max).


Ok Setelah pump lebih kurang 30 min...
taraaa hasilnyaa!!
Battery indicator pun dari 3 bar dah turun ke 2 bar.
Yang bestnya botol pun dah penuh!!! yeayy suker suker sukerr!!


Ok inilah hasil pumping session dengan Spectra M1.


Bila dah disama ratakan... nampak lah hasil nya 
kira-kira 7~8 Oz per session !
Bagi saya yg baby sudah pun berusia 1 tahun 3 bulan
hasil pumping sebanyak ini memang dah dikira muaiii dan sangat berbaloi!! 


Last but not least... gambar tuan tanah berselfie sebagai evidence testing berlansung 
pada hari kejadian hihihi.

Amacam teruja takkk..? teruja takkkk..??? HEHEHE
Pump kecil dan ringan, senyap, built in rechargeable battery ready
macam freestyle, double breast pump, 2 suction mode... memang best lah!
kalau dah teruja apalagi cepat2 layari 


untuk promosi terkini super berbaloi2 dan murahhhh sempena 
KidsBRANDED 1st Anniversary SALES!...
siap FREE Premium Breastshield set untuk upgrade ke double breast pump!
Rugi kalau melepas offer ni.
Ada 3 pakej berbaloi-baloiii!
Pilih je nak yang mana okeyyyy 






Contact
 IZAN (SMS/Whatsapp) 012-2399355 
sekarangg!!!


NEW AUTUMNZ PASSION DOUBLE BREAST PUMP ~ REVIEW !! Affordable yet awesome!!

kidsBRANDED by FleXedar - 10:57 PM

Alhamdulillah....

Akhirnya selesai buat REVIEW untuk 
AUTUMNZ PASSION Double Breast pump 
nih. Pada yg masih tercari2 breast pump yg sesuai jom tengok 
apa yg menarik pada AUTUMNZ PASSION double breast pump 
ni okey !


Ok ini adalah set Autumnz Passion sebaik sahaja kotak di buka..
banyak aksesories dalam ni kannn, nampak penuhh jek


OK. Berikut adalah aksesories 
dalam set ni. Motor pump, power bank, Milk storage bottle (include 1 pair of cap and teat),
tube, 1 pair of pumping set (body connector, breast fit, back cap and membrane), 
valve dan yg bestnya termasuk sekali FREE 1 set convertible kit
untuk gunakan sebagai manual dan juga 1 cable USB 
untuk connect ke power bank.


Selain itu ia datang dengan buku manual berserta 1 tahun warranty.


Jom kita zooommmm lagiiii


OK. Ini adalah breast pump set yg sedia untuk digunakan bersama dengan 
motor pump yg sangat shining warna pink/purple lembut gituu.


AUTUMNZ PASSION boleh di pakai dengan 3 cara
1. Power adapter
2. Bateri AAx 4
3. Manual menggunakan convertible kit


 Ini dia rupa Pumping set yg sedia untuk diguna. 


Ada breast pad cushion juga sesuai untuk sesiapa yang mementingkan keselesaaan ketika sessi
pumping beserta breast fit cap.


OK.. seterusnya.. sessi untuk TEST PUMP!!!


PUMPING TEST & REVIEW
Background : Ibu kepada baby berusia 1 tahun 3 bulan


Ok... ini dia peralatan yg diperlukan untuk sessi pumping. 
Power adapter, pumping set & motor pump 


Ini dia bentuk valve yg digunakan dalam AUTUMNZ PASSION
dengan anti back flow system


OK bersediaa........


Masukkan tube getah di kiri dan kanan pump serta
cable power adapter di sisi pump


Then just switch ON!!
Tunggu dan lihat saja hasilnya nanti! hihihi


Antara ciri ciri AUTUMNZ PASSION :-

2 stage pumping
- Stimulate and pumping 

Ada 4 pumping Mode
- Boleh pump single (kiri atau kanan), double serentak
atau double alternate (bergilir kiri dan kanan)

LCD Display
- Senang nak monitor status pumping 
(Masa, pumping mode etc)

Touch Screen Panel
- Untuk mudah operate pump

Multi Suction Level 
- Ada 9 suction level

2 Independent Motors and Valve
- Optimum suction and performance

Portable, compact and light weight
- hanya 500g and motor pump yg senyap

boleh layari 
untuk keterangan lanjut 


kini turut dilengkapi dengan 
Power Bank Cable PERCUMA 
*Power bank dijual berasingan*


....pumping session in progress...


Autumnz Passion ni juga perlukan bustier untuk handsfree. 
atau alternatif lain boleh alas dengan kain atau bag pumping.
Ikut kreativiti yekkk


          Haa ni nak dia saiz Motor pump bila di pegang... so boleh agak saiznya macamana

                                     
                                                                           Actually pump ni ada auto setting juga. 
Just switch ON and everything will be auto stimulate
and pump sampai selesai.
 Ok setelah selesai..
hasilnya..... taraaaaaaaaa!!


Ingat, umur baby saya sudah pun melangkau setahun 3 bulann..
dan ini adalah hasil pumping dengan AUTUMNZ PASSION.


OK Zoom lagi... 
Alhamdulillah masih boleh boleh dapat 6 ~ 7 Oz
dengan AUTUMNZ PASSION.


Last but not least gambar tester sebagai evidence pumping test session
 berlaku pada hari yg berkenaan hihihi

 Not bad jugak AUTUMNZ PASSION ni . Harga sangat berpatutannn.. set yg comelll...

kalau berminat boleh layari 


yg giler giler murahh dan banyakkk FREE GIFT yg best bestt!!!!

JOM DAPATKAN SEKARANGG!!!

AUTUMNZ PASSION BUDGET


AUTUMNZ PASSION EXTRAVAGANZA 


AUTUMNZ PASSION PREMIUM





Next Previous
Editor's Choice