Show Mobile Navigation

.

.

Term & Condition

Please understand T&C stated below before any transaction:

1. Transaction is base on First Come First Serve basis while stock at last.
2. Please clarify all doubts before purchasing/ordering.
3. Price stated NOT including postage fee unless stated otherwise.
4. Postage fee is based on purchased item.
5. Delivery will be done on next working day upon payment received via POS LAJU
NOTE : Pos Laju delivery within 1 business day (East Malaysia, 2 business day West Malaysia)
6. Items sold are NOT refundable or exchangeable.


Q&A

ME & our beloved TUN MAHATHIR

ME & our beloved TUN MAHATHIR

ABOUT US

KidsBRANDED by FleXedar

Hi.. I'm NorIZAN the founder of KidsBRANDED owned by FleXedar Marketing (SA0259970-X)

We are SSM Registered Company.

For Inquiry :

SMS / WhatApp :
012-2399355
E-mail :
kidsbranded@gmail.com
Account Number :
562218106438
Maybank : Flexedar Marketing

Happy Shopping !!


Contact Form

Name

Email *

Message *

myNuffnang

, , ,

NEW AUTUMNZ PASSION DOUBLE BREAST PUMP ~ REVIEW !! Affordable yet awesome!!

kidsBRANDED by FleXedar - 10:57 PM

Alhamdulillah....

Akhirnya selesai buat REVIEW untuk 
AUTUMNZ PASSION Double Breast pump 
nih. Pada yg masih tercari2 breast pump yg sesuai jom tengok 
apa yg menarik pada AUTUMNZ PASSION double breast pump 
ni okey !


Ok ini adalah set Autumnz Passion sebaik sahaja kotak di buka..
banyak aksesories dalam ni kannn, nampak penuhh jek


OK. Berikut adalah aksesories 
dalam set ni. Motor pump, power bank, Milk storage bottle (include 1 pair of cap and teat),
tube, 1 pair of pumping set (body connector, breast fit, back cap and membrane), 
valve dan yg bestnya termasuk sekali FREE 1 set convertible kit
untuk gunakan sebagai manual dan juga 1 cable USB 
untuk connect ke power bank.


Selain itu ia datang dengan buku manual berserta 1 tahun warranty.


Jom kita zooommmm lagiiii


OK. Ini adalah breast pump set yg sedia untuk digunakan bersama dengan 
motor pump yg sangat shining warna pink/purple lembut gituu.


AUTUMNZ PASSION boleh di pakai dengan 3 cara
1. Power adapter
2. Bateri AAx 4
3. Manual menggunakan convertible kit


 Ini dia rupa Pumping set yg sedia untuk diguna. 


Ada breast pad cushion juga sesuai untuk sesiapa yang mementingkan keselesaaan ketika sessi
pumping beserta breast fit cap.


OK.. seterusnya.. sessi untuk TEST PUMP!!!


PUMPING TEST & REVIEW
Background : Ibu kepada baby berusia 1 tahun 3 bulan


Ok... ini dia peralatan yg diperlukan untuk sessi pumping. 
Power adapter, pumping set & motor pump 


Ini dia bentuk valve yg digunakan dalam AUTUMNZ PASSION
dengan anti back flow system


OK bersediaa........


Masukkan tube getah di kiri dan kanan pump serta
cable power adapter di sisi pump


Then just switch ON!!
Tunggu dan lihat saja hasilnya nanti! hihihi


Antara ciri ciri AUTUMNZ PASSION :-

2 stage pumping
- Stimulate and pumping 

Ada 4 pumping Mode
- Boleh pump single (kiri atau kanan), double serentak
atau double alternate (bergilir kiri dan kanan)

LCD Display
- Senang nak monitor status pumping 
(Masa, pumping mode etc)

Touch Screen Panel
- Untuk mudah operate pump

Multi Suction Level 
- Ada 9 suction level

2 Independent Motors and Valve
- Optimum suction and performance

Portable, compact and light weight
- hanya 500g and motor pump yg senyap

boleh layari 
untuk keterangan lanjut 


kini turut dilengkapi dengan 
Power Bank Cable PERCUMA 
*Power bank dijual berasingan*


....pumping session in progress...


Autumnz Passion ni juga perlukan bustier untuk handsfree. 
atau alternatif lain boleh alas dengan kain atau bag pumping.
Ikut kreativiti yekkk


          Haa ni nak dia saiz Motor pump bila di pegang... so boleh agak saiznya macamana

                                     
                                                                           Actually pump ni ada auto setting juga. 
Just switch ON and everything will be auto stimulate
and pump sampai selesai.
 Ok setelah selesai..
hasilnya..... taraaaaaaaaa!!


Ingat, umur baby saya sudah pun melangkau setahun 3 bulann..
dan ini adalah hasil pumping dengan AUTUMNZ PASSION.


OK Zoom lagi... 
Alhamdulillah masih boleh boleh dapat 6 ~ 7 Oz
dengan AUTUMNZ PASSION.


Last but not least gambar tester sebagai evidence pumping test session
 berlaku pada hari yg berkenaan hihihi

 Not bad jugak AUTUMNZ PASSION ni . Harga sangat berpatutannn.. set yg comelll...

kalau berminat boleh layari 


yg giler giler murahh dan banyakkk FREE GIFT yg best bestt!!!!

JOM DAPATKAN SEKARANGG!!!

AUTUMNZ PASSION BUDGET


AUTUMNZ PASSION EXTRAVAGANZA 


AUTUMNZ PASSION PREMIUM





14 comments:

  1. salam.. power bank cable tu kalo cucuk kt autumnz marvel bole ?

    ReplyDelete
  2. Salam sis nk tnye la, part utk pasang brestpump ni bnyk x?

    ReplyDelete
  3. re Anonymous : Wassalam. Untuk pumping set parts terdiri dari bottle, body connector, breast cushion pad, valve, membrane dan tube dear.

    ReplyDelete
  4. Assalam sis, before this ada baca review sis pasal spectra m1 tu, yg mana better ye bila compare dgn autumz ni?

    ReplyDelete
  5. Thank you for sharing. Sangat bermanfaat. Semoga Allah murahkan rezeki puan sekeluarga. Amin ;)

    ReplyDelete
  6. Salam.. if let say sy nk peg tgk konsert, bole pump gune batt or power bank ke, without elctric? Betul ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa kejadah ko nak pump breast masa tgk concert?

      Delete
  7. nak tanya, duration time utk pump, berapa lama yer 1 sessi if guna autumz ni?

    ReplyDelete
  8. Wah dear autumn passion ni memang best sangat la. Sy pon ada 1. Breastpump paling best bg saya. Lain2 breastpump yg sy penah guna ialah lacte duet n spectra3. Ok juga tp autumn passion ni yang paling best

    ReplyDelete
  9. Wah dear autumn passion ni memang best sangat la. Sy pon ada 1. Breastpump paling best bg saya. Lain2 breastpump yg sy penah guna ialah lacte duet n spectra3. Ok juga tp autumn passion ni yang paling best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sis, ape yg sis rase lbh best dr lacte or spectra? Hihi sy tgh survey2 breast pump gak ni

      Delete
    2. Hi sis, ape yg sis rase lbh best dr lacte or spectra? Hihi sy tgh survey2 breast pump gak ni

      Delete
  10. Hi Pn Alya,

    Bagi saya walaupun dari segi ciri-ciri pump kebanyakan breastpump sekarang sudah ada (built in battery, multi suction level, multi suction mode) still Medela Freestyle suction performance and comfort is unbeatable. Ini berdasarkan pengalaman saya sendiri. Agak pricey tapi sangat puas hati hihihi

    ReplyDelete