Show Mobile Navigation

.

.

Term & Condition

Please understand T&C stated below before any transaction:

1. Transaction is base on First Come First Serve basis while stock at last.
2. Please clarify all doubts before purchasing/ordering.
3. Price stated NOT including postage fee unless stated otherwise.
4. Postage fee is based on purchased item.
5. Delivery will be done on next working day upon payment received via POS LAJU
NOTE : Pos Laju delivery within 1 business day (East Malaysia, 2 business day West Malaysia)
6. Items sold are NOT refundable or exchangeable.


Q&A

ME & our beloved TUN MAHATHIR

ME & our beloved TUN MAHATHIR

ABOUT US

KidsBRANDED by FleXedar

Hi.. I'm NorIZAN the founder of KidsBRANDED owned by FleXedar Marketing (SA0259970-X)

We are SSM Registered Company.

For Inquiry :

SMS / WhatApp :
012-2399355
E-mail :
kidsbranded@gmail.com
Account Number :
562218106438
Maybank : Flexedar Marketing

Happy Shopping !!


Contact Form

Name

Email *

Message *

myNuffnang

Eve Love Heavenly Breastpump ~ REVIEW

kidsBRANDED by FleXedar - 10:43 PM

" PROMOSI  DOUBLE ELECTRIC BREASTPUMP TERMURAH 2013 "
Now every mom can freestyle ~
Handy| Handsfree | Affordable


Assalamualaikum.....

Ahaa.... hari ni nak perkenalkan Double Electric Breastpump yang sedang hangat di pasaran iaitu
Eve Love Heavenly breastpump.
( UPDATED# model ini sudah tiada dipasaran)

Terus terang sangat teruja masa mula2 ternampak produk ni di internet dan terus 
membuat keputusan untuk sambar 1 set untuk mencuba sendiri.
Tertawan dengan kaler dia yang sungguh menawann.. pinkishhh gitew kann
sangat2 sweet mmg boleh menaikkan semangat ibu nak pump hihihihi.

Ok ini adalah semua parts yang terdapat di dalam set 
Eve Love Heavenly Breastpump.
Dalam set ini mengandungi Motor pump, Calendar Cap storage bottle, pumping set termasuk tube,
power adapter dan buku manual tapi yang special dengat set ni ialah
disekalikan dengan Eve Love Pumping Bustier yang mana 
boleh digunakan sebagai tools untuk membolehkan para ibu 
mengepump EBM secara HANDSFREE...!
ya, di ulangii.. secara HANDSFREE ya...!!


Ok.. kalau zoom dekat.. ini adalah setting untuk pumping process.
Nampak tak kain warna merah yg ada cangkuk macam cangkuk bra tuu...
aha.. itu lah dia Eve Love Pumping Bustier.. 
just pakai macam pakai bra then selitkan Breast Shield ke bustier tu 
so dia akan melekap kat breast dengan jayanya.


Kalau zoom lagi... ahaaa.... Eve Love Heavenly Breastpump ni
dilengkapkan dengan soft fit. Kalau yang concern pasal soft kit ni
memang elok sangat lah set ni jadi pilihannn


Ada 4 button di motor pump dia iaitu terdiri dari button

1. ON/OFF button
2. 2 pumping mode (Stimulation / Expression)
3. + button to increase suction level
4.  button to decrease suction level


so lebih kurang macam Medela Freestyle bezanya
Medela Freestyle ada memory button untuk configure satu auto setting
dan Medela freestyle ada dislay so boleh monitor
berapa lama kita dah pump dan di level/mode mana kita sedang pump.


Ok.... so the next day tak sabar2 lagikan nak test power
Heavenly Breastpump ni kat ofis...  


 Ok ini dia yang diperlukann.... jom test drivee...!!


Eve Love Heavenly boleh beroperasi dengan power adapter atau 
bateri AA x 4 biji.

Ok pandangan dari atas....
Handsfree jugak okehhh


Selepas kira-kira 18-20 minit hasilnya....
taraaaaaaaaaaaaaaaa...............!!
tu diaa.... dapat jugak 7 Oz sekali pump!! not bad kannn!!!


Ok... yang special lagi pasal 
Calendar Cap Storage Bottle ni ialahh...
*memula saya pun tertanya2 jugak kenapa namanya 'Calendar' ?? *
rupanya2 kat cap botol storage tu  memang ada KALENDAR..!
Ya.. betul kalendar... ada bulan dan hari bulan...
boleh diadjust untuk 'tanda' tarikh EBM kita tuu...
ha gitewwww... punya la hi-tech storage bottle Eve Love ni kannn !


Macam biasa model tak berbayar nak interpreme.. ni sebagai bukti 
hasil adalah pada hari kejadian yg dinyatakan hew hew hewww



Ok tadi adalah sessi pagi... so lepas tengahari pulakk.... 
jeng jeng jenggg.... hasilnya... 8 Oz...!! Alhamdulillahhhh !
Ni fresh pump and snap.. pumping set pun tak bukak lagi dari botol.
Memang ternyata Eve Love Heavenly Breastpump
pun tak kurang hebatnya dengan jenama antarabangsa terkenal !


 so hasil petang di gabung dengan hasil pagi... 
*sorry lupa nak bawak storage bottle Eve Love Extra*
so ini adalah hasil pump 2 sessi dalam sehari... sessi ke-3 pump lepas sampai rumah.
So untuk 2 sessi ni 7 oz + 8 oz = 15 Oz sudaa..
so lepas balik rumah dapat lagi 7~8 oz dah lebih  > 20 Oz jugak
ole-ole EBM untuk buat stock kannn.. lumayan juga tuhh!


Model tak berbayar bergambar dengan hasil EBM pada hari kejadian hihihih
*kalau ambik gambar sendiri mesti contrast terlebih terang huhuhu*


Yang palinggg besttt lagii...
Eve Love Heavenly Breastpump ni
telah ditambahbaik ciri-cirinya yang
hampir menyamai ciri ciri Medela Freestyle !

harganya pula sangat sangattt berbaloi dan mampu milikk!!
Hanya

RM 549  SAHAJA !!!

Kini dengan ciri-ciri baru yang lebih mengujakan!
dengan nama baru

EVE LOVE FLEXI BREASTPUMP

NEW Features: 

Double pumping ( enhance efficiency! )
- Uses power source or batteries ( 30 min session x 15 times with power bank!)
Compact and lightweight 400 gram only !)
2 phase expression technology (Stimulation & Expression)
Various suction levels ( up to 10 levels!)
- with LCD (for light, timer, music  & memory button)

Tak percaya....???  PERCAYALAH ~..!!!
Promosi pengenalan untuk tempoh terhad !


Harga Retail adalah RM599  untuk setiap 1 set breastpump ni
dan sempena pelancaran model terbaru Eve Love Flexi Breastpump ni
KidsBranded berbesar hati untuk memberikan bermacam2 freegift 
untuk para ibu yang tekad untuk fulll breastfeed diluar sana.

EXTRAVAGANZA SET




Kalau tak percaya atau susah nak percaya cepat cepat layarii :-

Eve Love Flexi Promotion @ KidsBranded

atau hubungi nombor berikut :
012-2399355 (IZAN)
untuk keterangann lanjut okehh!!

Online Shopping much more easier with Maybank2u Pay !

kidsBRANDED by FleXedar - 2:31 PM
Hi shoppers,

Kali ni admin nak share tentang fasiliti pembayaran terbaru yang ditawarkan oleh Maybank iaitu
Maybank2u Pay
Ianya kemudahan pembayaran khusus untuk small and home business yang menawarkan 
pembayaran secara online.


Banyak kelebihan menggunakan Maybank2u pay baik kepada business/blogshop owner mahupun 
kepada para pelanggan.

Antaranya :
1. Pengguna tidak perlu mengingati no account bank untuk pembayaran
2. Mudah untuk pemilik akaun memantau transaksi pembayaran pelanggan
3. Sistematik dan mudah!

Caranya penggunaan pun sangattt mudah dan selamat.
Caranya :

1. Hanya clik pada icon 'Maybank2u Pay

2.  Login dan masukkan kata laluan
 * Pastikan security image dan frasa anda bertepatan*



3. Nama blogshop dan nombor akaun anda akan tertera. 
Anda boleh verify blogshop diwebsite maybank2u dengan 
click pada "verify blogshop" menu.
Seterusnya
masukkan jumlah pembayaran dan maklumat yang diperlukan.


Teruskan process pembayaran dan pemilik akaun akan mendapat notification 
berkenaan pembayaran yang telah dibuat.

Sangat mudah kerana pengguna tidak perlu tercari2 maklumat akaun untuk proses
pembayaran selain mengelakkan kesilapan memasukkan nombor akaun.

Hanya URL blogshop yang berdaftar dan verified oleh Maybank sahaja
akan dipaparkan di verify blogshop.

Untuk maklumat lanjut boleh layari
Maybank2u Pay 
dan paparan dibawah.


Apalagi, selamat mencuba fasiliti terbaru ini!

Next Previous
Editor's Choice