Show Mobile Navigation

.

.

Term & Condition

Please understand T&C stated below before any transaction:

1. Transaction is base on First Come First Serve basis while stock at last.
2. Please clarify all doubts before purchasing/ordering.
3. Price stated NOT including postage fee unless stated otherwise.
4. Postage fee is based on purchased item.
5. Delivery will be done on next working day upon payment received via POS LAJU
NOTE : Pos Laju delivery within 1 business day (East Malaysia, 2 business day West Malaysia)
6. Items sold are NOT refundable or exchangeable.


Q&A

ME & our beloved TUN MAHATHIR

ME & our beloved TUN MAHATHIR

ABOUT US

KidsBRANDED by FleXedar

Hi.. I'm NorIZAN the founder of KidsBRANDED owned by FleXedar Marketing (SA0259970-X)

We are SSM Registered Company.

For Inquiry :

SMS / WhatApp :
012-2399355
E-mail :
kidsbranded@gmail.com
Account Number :
562218106438
Maybank : Flexedar Marketing

Happy Shopping !!


Contact Form

Name

Email *

Message *

myNuffnang

, , ,

My Medela Freestyle Story : Multitasking @ SuperMAK!

kidsBRANDED by FleXedar - 11:25 PM

Assalamualaikum...

#entry catatan dari personal blog#
Ahaaa gitewww.. tiba-tiba hari kedua masuk kerja dah buat jualan gudang !! ehehehehe
Tak de la.. ni saje nak share experience saya yang baru menjadi pengguna
Medela Freestyle breastpump buat julung2 kalinya.
Sebelum ni anak ke-2  dan ke-3 pakai AVENT Manual.
Kali ni ada rezeki dapat sambar Medela FS pulak.

So semalam adalah hari pertama pergi kerja bersama gadget baru,
Medela Freestyle Breastpump 
yang jadi idaman para ibu2 yg menyusu badan.
So nak share experience semalam yg memang sangat mengujakann!!!


Ni masa kat parking kereta, baru ON kan medela Freestyle
untuk dia trigger letdown reflex. Dalam buku manual kata dalam 
masa 2 minit pertama tu susu akan start keluar.
Tapi pada 1:07 minit dah start keluarkan.


Then terus ubah ke stage seterusnya dan meneruskan pemanduan
pulang ke rumah yg hanya terletak 8km dari ofiss..
dekat je punn...


Okeh.. setelah memandu melalui beberapa traffic light akhirnya sampai ke rumah.
See... sampai2 rumah botol dah penuh!!!! Waaaaaaaaaaa...!!!! Macam magic je kann...
sambil drive sambil pump hands free! tu belum layan sembang kat hanphone handsfree plakk...
sungguh la mak-mak sekarang alaaa SUPERMAK! ihihihih


Ok.. so hasil session memandu balik kerja sambil pump BM
ni la hasilnya. Sampai rumah sedar2 dah penuh botol !!
Padahal jarak ofis ngan rumah dekat je pun... tapi 
tu pun dah jimat masa sangat2 so sampai rumah
bleh la terus layan anak2 kat rumah pulak.
Sangat-sangat sukerrr okehhh!!!
Last pump BM masa solat Zuhur pukul 2:00 petang lebih kurang.
Balik rumah dalam pukul 6:00 petanggg...


Ni hasilnya... 8.5 Oz ++ sekali pump !!.
Alhamdulillah... masa guna AVENT Manual Breastpump 
selalu sekali pump dapat 4-5 Oz.

Sejak guna Medela Freestyle Breastpump ni 
sekali pump senang2 je boleh dapat 6 ~ 8 Oz...
Alhamdulillah... alhamdulillahh... happy dan syukur sangat-sangat..!!

So disebabkan kegembiraan terlampau
(walaupun dah  BF masuk anak ke-4)
Saya nak share pada kawan2 diluar sana kalau ada yang 
mengidam nak dapatkan 
Medela Freestyle Breastpump dengan harga yang sangat2
berpatutan. 

Harga cuma RM1749 termasuk 
limited warranty untuk 12 bulan.
(Retail price RM 2,499 ya kawan kawann )




Untuk keterangan lanjut boleh layari 

" nursing made easy " 


Cepat dapatkan sebelum kehabisann!!!
Hebah kan pada kawan2 yg mencari yekkk... sayang uollsss!!!!

Read My Medela Freestyle story through Experience :

0 comments:

Post a Comment